Yalova Üniversitesi    cinarcikmyo@yalova.edu.tr 0 226 811 55 00

Bölüm Değerlendirme Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Değerlendirme Kurul üyelerimiz olan Sayın Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahmet BALTACI, son sınıf öğrencimiz Oğuzhan ÖZEL ve tüm bölüm hocalarımızın katılımıyla 04.Haziran.2024 tarihinde saat 14:00’ te, okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda yıl boyunca gerçekleştirilen etkinlikler değerlendirildi. Etkinlik gerçekleştiren öğrencilerimizin etkinlikleri değerlendirildi ve uygun bulunarak onaylandı. Yapılan etkinlikler üzerinden teorik olarak sürdürülen eğitim-öğretim sürecine uygulama unsurlarının nasıl daha fazla dahil edilebileceği, piyasanın alanımızla ilgili beklentileri, bizim mevcut imkanlarımız ve bunlara yönelik olarak geliştirebileceğimiz çözüm alternatifleri üzerinde konuşuldu ve değerlendirildi. Toplantı sonunda her dersin içeriğiyle ilgili olduğu alanla ilgili akademik etkinliklerin yapılmasının faydalı olacağı görüşü üzerinde görüş birliği sağlandı.